2014-07-14 15:10:27• hírek • Kocsis Zoltán

Akár 2200 eurót is kereshetsz

A Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség közvetítésével 69 vendéglátóipari munkást alkalmaznának Németországban, a bérezés felső értéke pedig a havi 2200 eurót is elérheti. A versenyvizsga Brassóban lesz.

Az ügynökség tájékoztatása szerint a Frankfurt am Main-i Marriott Hotel hat étteremvezető, 18 szakács, 15 pincér, 15 recepciós és 15 gyorséttermi kiszolgáló számára biztosít munkalehetőséget. A jelentkezőknek rendelkezniük kell vendéglátóipari szakképesítéssel, tapasztalattal és komoly szintű német és angol nyelvismerettel.

Az alkalmazás szeptembertől kezdődik, a munkaadó fél vagy egy éves munkaidőre biztosít munkát - adott esetben ez hosszabbítható.

A heti munkaprogram 40 órát foglal magába, beleértve a hétvégéket és az ünnepnapokat is. A fizetés a munkaterülettől függően havi 1400-2200 euró között váltakozik. A szállást és az ellátást adott esetben biztosíthatja a munkaadó is, de saját költségű is lehet.

Jelentkezni a Szatmári Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség székhelyein (Szatmárnémetiben a Ion Ghica utca 6 szám alatt) lehet. A jelentkezők versenyvizsgája Brassóban lesz augusztus 27-28-án.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: